Zahtjev za izradu web stranice

IZRAČUNAJTE CIJENU WEB STRANICE

Ovdje možete izračunati okvirne cijene izrade vaše nove internetske stranice kod nas. Napominjemo da je obračun cijene web stranice okviran, te može varirati ovisno o raznim elementima stranice (ukoliko naknadno nešto dodate). Ovaj kalkulator za izračun cijene internet stranice olakšava Vam uvid u koliko svaki element internetske stranice zaista košta. Garantiramo vam konkurentne i transparentne cijene dizajna i izrade web stranica, te profesionalan pristup kao i kratke rokove realizacije projekta.

Nakon što unesete sve podatke koje tražimo ispod, naš kontakt agent će vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu, odnosno cijenu izrade Vaše web stranice.

1. Broj stranica:

Odaberite broj stranica vaše nove web stranice Upišite broj stranica vaše web stranice npr. Početna, O nama, Kontakt, Proizvodi..

2. Višejezičnost:

Da li vam je potrebna višejezična stranica? Ukoliko vam je potrebno više jezična stranica s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata. *

3. Logotip:

Da li želite i dizajn logotipa? Ukoliko vam je potreban grafički dizajn logotipa odaberite. Ponuda se odnosi na izradu logotipa u 3 rješenja prema vašim uputama. *

4. Web hosting:

Da li želite web hosting? Ukoliko vam je potreban web hosting odaberite navedeno. Cijena je bazirana u trajanju 1 godine, nakon čega Vi sami morate produživati validnost hostinga.

5. Fotografije:

Da li su vam potrebne stock fotografije? Ukoliko vam je potrebno za vašu stranicu stock fotografije odaberite broj fotografija.

6. Pisanje tekstova:

Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova? Ukoliko vam je potrebno za vašu stranicu usluga pisanja teksta molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta.

7. Blog:

Da li vam je potreban blog? Ukoliko vam je potreban integrirani blog za vijesti ili objave molimo odaberite. Ponuda se odnosi na izradu kategoriziranog bloga i unosom do 5 objava. *

8. SEO Optimizacija:

Da li vam je potrebna SEO optimizacija? Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google. *


Vaše ime: *